چگونه می توان درد قاعدگی را کاهش داد؟
1. استفاده از داروهای ضد درد:

2. استفاده از روشهای گرمایی:

3. تمرین:

4. مصرف مکملهای غذایی:

5. روشهای طب سنتی:

علت درد قاعدگی چیست
گرفتگیهای قاعدگی به دلیل انقباضات رحم ایجاد میشوند. این انقباضات با تغییر در سطوح هورمونی بدن، بهویژه پروستاگلاندینها به وجود میآیند. در هنگام قاعدگی، سلولهایی که پوشش داخلی رحم را تشکیل میدهند (سلولهای آندومتر)، شروع به ریزش نموده و مقادیر زیادی پروستاگلاندینهای التهابی آزاد میکنند.
این مواد شیمیایی باعث انقباض رگهای خونی رحم و لایه ماهیچهای میشوند. در واقع، مسئول دردسرهای دردناک دوران قاعدگی نیز همین پروستاگلندینها هستند. برخی از پروستاگلاندینها پس از ورود به جریان خون، باعث سردرد، حالت تهوع، استفراغ و اسهال میشوند. در یک پژوهش، محققان تعداد پروستاگلاندینهای تولید شده توسط سلولهای رحم را اندازهگیری کردند و دریافتند که این میزان در زنان مبتلا به درد قاعدگی بیشتر از زنانی است که درد کمی دارند یا اصلاً درد ندارند.
ایبوپروفن (Motrin)، ناپروکسن (Aleve) و سایر NSAIDها، تولید پروستاگلاندینها کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش درد قاعدگی میشوند. البته افراد زیر بیشتر احتمال دارد درد پریود را تجربه کنند: کمتر از ۳۰ سال سن دارند در طول قاعدگی خود خونریزی شدید دارند خونریزی نامنظم دارند سابقه خانوادگی درد پریود دارند سیگار میکشند زودتر به بلوغ رسیدند (۱۱ سالگی یا زودتر)
برای استفاده از دارو به پزشک خود مراجعه فرمائید.

مهرسا کیانی هستیم، برنامه نویس و توسعه دهنده ی وب و در وبسایت اینفایل مدیریت سی ام اس رو بر عهده دارم.