مقالات

ایده ها و خلاقیت های مارکوس باکینگهام

Ideas

ایده ها و خلاقیت های باکینگهام

ایده های و خلاقیت های باکینگهام

ایده چیست یا بگوییم ایده چه ماهیتی دارد؟ ایده تعاریف مختلفی دارد که مورد پذیرش همه نیست اما ما می خواهیم رایج ترین و معروف ترین تعریف های خوب از ایده را برای شما بیان کنیم. ایده یک فعالیتی ذهنی به منظور حل کردن یک مسئله یا مشکل موجود می باشد که قابلیت تبدیل شدن به محصول یا خدمات را دارد.
از مهم ترین ویژگی های یک ایده خلاقانه بودن و جدید بودن او می باشد و اگر یک ایده خلاقانه و جدید داشته باشید بی شک می توانید سری در سر ها دربیاورید. در تعریفی دیگر از ایده می توان گفت ایده مجموعه ای از تراوشات ذهنی یک فرد می باشد که برای تغییر ساختار های موجود هست تا بتواند زندگی راحت و بهتری برای همه افراد پدید آورد.

مراحل و اجزای تفکر انتقادی چیست؟
– باید بتوانیم افکار و دیدگاه هایمان را دسته بندی کنیم و آن ها را بر اساس موضوعات مختلف طبقه بندی کنیم. این یکی از اجزای مهم تفکر انتقادی است.
– برای ادعاهایمان، مثلا برای این که درستی حدس و پاسخ خود را برای یک رویداد مشخص کنیم، باید دلیل داشته باشیم.
– باید بتوانیم کلمات و تعبیرهای خود را در مورد هر موضوع و رویداد درست انتخاب کنیم و برای آن دلیل روشنی داشته باشیم و همین طور بتوانیم آنها را ارزیابی کنیم.
– دلایل خود را از طریق جمع آوری اطلاعات به دست آورده باشیم.
– بتوانیم، با استفاده از اطلاعاتی که در دسترس داریم، حدس ها و تحلیل خود در مورد یک موضوع، مساله یا رویداد را ارزیابی کنیم و بالاخره به جمع بندی و نتیجه گیری برسیم و قضاوتی به جا از موضع یا مساله و پدیده داشته باشیم.

البته باید توجه کنیم که تفکر انتقادی، لزوما باعث نمی شود که به حقیقت یا نتیجه گیری درست و صحیح دست پیدا کنیم. هیچ کس در هیچ کجا نمی تواند مجموعه ای کامل از اطلاعات را در یک مجموعه جمع آوری کند. خیلی از اطلاعات وجود دارد و ممکن است کشف نشده باقی مانده باشند. جهت گیری هر کسی می تواند مانعی برای جمع آوری و ارزیابی درست اطلاعات شود.

????مارکوس باکینگهام یک محقق انگلیسی 52 ساله است که تمرکز تحقیقات خود را روی شناخت استعداد، آزاد سازی انرژی و بهبود عملکرد کارکنان قرار داده است

دو دهه فعالیت به عنوان پژوهشگر ارشد در موسسه گالوپ، او را به یکی از صاحبنظران در این عرصه ها تبدیل کرده است. او از سال 2006 موسسه خود را با ماموریت” انقلاب توانائی ها” تاسیس کرده است.

بعضی از ایده ها و ادعاهای جالب و قابل تامل او:
✅استعداد ماهیتی فزاینده و تکثیر شونده دارد. هر چه بیشتر روی آن سرمایه گذاری کنید، محصولی چند برابر بیشتر برداشت خواهید کرد.

✅از دیدگاه مدیران موفق، عملکرد مستمر نامطلوب و غیر رضایت بخش افراد، ناشی از ضعف، تنبلی، حماقت،تمرد یا بی احترامی آنها به مافوق نیست بلکه ناشی از انتخاب و استخدام غلط ماست.

✅مدیران موفق، در انتخاب افراد به جای هوش و تجربه روی استعداد تاکید دارند.

✅تفاوت بین کوه و سنگریزه به کسی برمی گردد که از او خواسته ایم آنها را جابجا کند.

✅افراد مستعد ممکن است به دلیل وجود رهبران کاریزماتیک یا مزایای جذاب یا برنامه های آموزشی کلاس جهانی به یک شرکت بپیوندند، اما ماندن آنها در شرکت و اینکه چقدر بهره ور کار می کنند بستگی به رابطه ای دارد که با مافوق مستقیم شان دارند.

✅بیشترین زمان را صرف بهترین کارکنانتان کنید.
✅هر کس احتمالا می تواند کاری را (حداقل یک کار را) بهتر از ده هزار نفر دیگر انجام دهد.

✅مردم زیاد تغییر نمی کنند. وقت خود را برای به درون بردن چیزی که بیرون از وجود آدم هاست صرف نکنید، برعکس سعی کنید آنچه به عنوان استعداد دارند را بیرون بیاورید.

✅دانش و مهارت را می توان از کسی به دیگری انتقال داد، اما محدودیت آنها این است که به موقعیت خاصی تعلق دارند و با تغییر شرایط، قدرت خود را از دست می دهند.در حالی که استعداد از موقعیتی به موقعیت دیگر قابل انتقال است.

✅کشف کنید که انجام چه کارهائی را دوست ندارید و انجام آنها را متوقف کنید.

✅کاری را انجام دهید که در آن بهترین هستید و انجام بقیه کارها را به دیگران واگذار کنید.

✅تعریف من از نقطه ضعف هر چیزی است که مانع عملکرد عالی و کامل می شود.

✅نقطه قوت شما هرفعالیتی است که قبل از انجام آن مشتاق انجامش هستید، در حین انجام آن ،وقت برایتان زود می گذرد و بعد از انجام آن احساس لذت می کنید چرا که با انجام آن یک نیاز جدی شما تامین و ارضاء شده است.

✅ نقطه قوت شما،کاری است که پس از انجام آن احساس قدرتمند بودن پیدا می کنید.

*****به عنوان یک قاعده کلی، مردم وقتی بهترین کار را انجام می دهند که بیشترین لذت را ببرند****

 

0 0 رای
لطفا امتیاز دهید!
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها