مقالات

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

رازهای پخت شیرینی نخودچی پف دار و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی نخودچی:

  • آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم

 

  • پودر قند: ۲۵۰ گرم

 

  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم

 

  • هل سبز ساییده شده: ۱ قاشق مرباخوری

 

  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل پخت برای طرز تهیه شیرینی نخودچی:

مرحله اول: آرد نخودچی را الک کنید تا صاف و بدون گلوله شود.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله دوم: پودر قند و روغن جامد را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی یا دستی به مدت 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شود.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله سوم: هل سبز ساییده شده را به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

هل سبز ساییده شده

مرحله چهارم: آرد نخودچی الک شده را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا خمیر یکدست و منسجمی به دست آید.

 

مرحله پنجم: خمیر را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا سفت تر شود.

 

مرحله ششم: فر را با دمای 150 تا 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

مرحله هفتم: خمیر را از یخچال خارج کنید و به ضخامت 1 تا 1.5 سانتی متر پهن کنید.

 

مرحله هشتم: با استفاده از قالب شیرینی نخودچی، خمیر را قالب بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید.

 

مرحله نهم: شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی رنگ شوند.

 

مرحله دهم: پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.

نکات:

  • برای طعم بهتر، می توانید از پودر هل و گلاب مرغوب استفاده کنید.
  • اگر خمیر خیلی سفت بود، می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
  • اگر خمیر خیلی نرم بود، می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
  • می توانید برای تزیین شیرینی ها از پودر قند، خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

شیرینی نخودچی را می توانید در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.

نوش جان!

0 0 رای
لطفا امتیاز دهید!
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها